Strictly Brands
Strictly Search

U bevindt zich hier:

 • Home
 • Scheren
 • Gezichtsverzorging
 • Lichaamsverzorging
 • Haarverzorging
 • Sets
 • Geuren
 • Cadeaus voor hem
 • Contact
 • Partners
 • Merken
 • Facebookactie
 • Strictly Live Support is online

  • Breed en diep assortiment
  • Exclusieve merken
  • Binnen 24 uur thuisbezorgd
  • Vanaf €50 geen bezorgkosten anders €4,95 verzendkosten
  • Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW excl. evt. verzendkosten
  Volg Strictly Men op Twitter
  StrictlyMen.nl
  Jacob Obrechtstraat 39
  1071 KG Amsterdam
  020 - 893 27 76

  Service

  Mochten er klachten zijn over producten of onze diensten laat het ons dan weten via de mail of bel ons even. We proberen ten alle tijden onze service op een hoog niveau te houden mocht dit ooit niet het geval zijn meld het ons dan zodat we dit op een goede manier kunnen oplossen. Binnen 14 dagen zullen wij een reactie geven op uw klacht

  Garantie

  Zie onze algemene voorwaarden

  Herroepingsrecht

  Bij levering van producten:
  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
  2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  Bij levering van diensten:
  3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.
  4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

  Privacy statement

  Wij stellen jouw privacy op prijs
  Strictlymen verzamelt dagelijks veel informatie. Van jou, en van andere klanten en bezoekers. Informatie die we nodig hebben om onze producten en de dienstverlening daarachter iedere dag weer een beetje beter te maken. We weten hoe belangrijk het is om goed en voorzichtig met al jouw gegevens en die van anderen om te gaan. Dus ja, wij houden jouw gegevens voor onszelf. Die heb je ons immers in vertrouwen verstrekt en het behouden van jouw vertrouwen in Strictlymen is één van onze grootste prioriteiten.

  Persoonlijke gegevens
  Voor het meedoen aan het testen van producten of het bestellen van producten is het noodzakelijk om persoonlijke informatie van jouw te vragen en vast te leggen. Daarnaast maakt onze website gebruik van zogenaamde 'cookies' die jouw computer een unieke code geeft, die wordt opgeslagen op jouw harde schijf. Zo kunnen we je herkennen als je opnieuw een bestelling wilt plaatsen, en hoef je niet al je gegevens opnieuw in te voeren. Bovendien stelt het ons in staat om nog beter aan jouw wensen tegemoet te komen.

  Opslag en veiligheid
  Strictlymen heeft vergaande veiligheidsmaatregelen genomen om de informatie die via de website binnen komt, veilig te stellen. De informatie komt binnen en wordt opgeslagen op onze beveiligde databases die alleen toegankelijk zijn voor medewerkers van Strictlymen en het door haar aangezochte internetbureau. Alle medewerkers en onderaannemers van Strictlymen worden zorgvuldig gescreend, alvorens zij toegang krijgen tot die internetomgevingen waar zij toegang hebben tot jouw gegevens. Helaas, potentiële veiligheids- en privacy-gevaren horen nu eenmaal bij (het gebruik van) internet. De veiligheid van geen enkele data transmissie via het internet kan 100% worden gegarandeerd. Wij zorgen wel voor een web-omgeving die zo veilig is als op dit moment mogelijk is.

  Gebruik en bekendmaking
  Wij zullen, maar alleen als dat wettelijk noodzakelijk is of omdat wij denken dat het noodzakelijk is om de gebruikers van onze website of het publiek te beschermen, jouw gegevens openbaar maken. Maar anders dan dat zullen wij jouw gegevens niet verhuren, verkopen of om niet beschikbaar stellen.

  Je kunt ook uit onze bestanden verwijderd worden
  Wil je niet langer onze nieuwsbrieven of emails ontvangen, of wil je om een andere reden dat wij jouw gegevens verwijderen uit onze bestanden, stuur dan een mail naar info-apestaartje-strictlymen.nl Wij zorgen er dan voor dat je binnen 14 dagen uit al onze bestanden bent verwijderd. Mocht je nadat je je hebt afgemeld per ongeluk toch nog een mail of nieuwsbrief ontvangen, dan bieden wij hier alvast onze excuses daarvoor aan.